Nieuwe producten No Fairytales

03-09-2018

Je hebt ze vast al wel voorbij zien komen, de nieuwe producten van No Fairytales. Je kent ze waarschijnlijk wel van de wortel,- biet,- en boerenkool tortilla's, maar nu komen ze nog eens met zes nieuwe producten en ik mocht ze alvast voor jullie testen en dat vond ik natuurlijk geen straf. 

No Fairytales

"Veel gegeten bestaande producten verrijken met groenten." Dit is de manier waarop No Fairytales ervoor wilt zorgen dat we wat gemakkelijker en meer groenten binnenkrijgen. De tortilla's bestaan maar liefst voor 45% uit groenten. Dat is toch even mooi meegenomen. Al bijna anderhalf jaar zijn de drie smaken tortilla's al te vinden in de grootste vier supermarkten van Nederland, maar vanaf 4 september komt daar een nieuwe smaak bij, namelijk: Paprika & Chili. Deze is verkrijgbaar bij de Albert Heijn. De wortel was altijd mijn favoriet totdat ik een hap nam van de Paprika & Chili tortilla, vanaf nu zijn dit mijn twee favoriete tortilla's.

Naast een nieuwe smaak tortilla's zijn er natuurlijk nog meer nieuwe producten, namelijk drie soorten tortilla tosti's en gevulde wraps. Makkelijk te bereiden en gezond! Ideaal als je het mij vraagt voor op de drukkere dagen of om jezelf gewoon lekker te verwennen. 

Tosti's

  • Boerenkool tosti - kip en cheddar kaas
  • Bieten tosti - geitenkaas, rode paprika en ui chutney
  • Wortel tosti - kaas, tomaat en achterham

Gevulde wraps

  • Wortel tortilla - Mexicaanse beef salsa
  • Boerenkool tortilla - Roasted chicken

Deze twee nieuwe producten zijn vanaf 10 september verkrijgbaar bij de Jumbo. Mijn twee grote favoriete zijn hier de wortel tosti - kaas, tomaat en achterham en de wortel tortilla - Mexicaanse beef salsa. Ik ben groot fan van wortels, dus dat zou denk ik de reden wel zijn dat ik ze zo lekker vind, maar de vulling vind ik ook goed op smaak.

De andere varianten waren trouwens ook lekker, alleen de bieten tosti - geitenkaas, rode paprika en ui chutney viel voor mij wat tegen, maar dit komt doordat ik niet heel dol ben op harde geitenkaas. 

Wist je dat?

  • Na Nederland en België, zweden het derde land is waar de No Fairytales producten verkocht gaan worden.
  • Ze in de Utrechtste snackbar "t Hoekje de gasten verassen met durum döner in een wrap van No Fairytales? 
  • Slechts 20% van de Nederlandse bevolking genoeg groenten eet? 

"Ik ben extra trots op de kant en klare tortilla tosti, omdat dit een echte innovatie is die nog nergens in de wereld bestaat. " - Bernadette Kooijman, oprichter No Fairytales 

Ik ben fan en ben benieuwd welke jullie gaan proberen! Geen excuus meer in ieder geval om te weinig groenten te eten. En vergeet er geen foto van te maken, altijd leuk als je tosti toevallig matched met je jasje! ;)

Een aantal beelden zijn afkomstig van No Fairytales.