LUNCH

// BROOD // SALADES EN MEER 

Als ik zeg dat deze hele maaltijd uit groenten bestaat, dan heb ik bijna gelijk! De groenten wraps van No Fairytales bestaan namelijk voor 45% uit groente.

Couscous, ik ben er dol op. Ik ga het liefste voor volkoren spelt couscous, aangezien ik hier het beste tegen kan. Maar je kunt ook gewoon voor de volkoren couscous gaan. Kies alleen liever niet de 'witte couscous' deze bevat namelijk erg weinig vezels en vezels zorgen juist voor een verzadigd gevoel. Het liefste neem ik de couscous salade...

Buddha bowls zijn momenteel helemaal hip. Je ziet ze overal voorbij komen. Maar wat zijn buddha bowls nou eigenlijk?

Pizza of patat? Voor mij geen moeilijke keus. Pizza natuurlijk! Vroeger als kind kreeg je vaak de vraag wat je liever at.

Normaal kies ik eerder voor zoete wafels, maar ik dacht laat ik eens out of the box gaan en toen kwam ik bij deze hartige wafels met ei en rucola.

Kleine pizza's maken? Dat gaat makkelijk met pita broodjes! Ideaal als lunch, maar ook als diner! Voor welke toppings ga jij? Dit zijn in ieder geval mijn favoriete pita pizza's! Heerlijk met champignons, paprika en olijven! Binnen een handomdraai heb jij ze al op tafel staan en zo ongezond hoeven pizza's dus helemaal niet te zijn! Het ligt er...


WIE IS FOODLIES?

Hi en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Wie ik ben? Lisa is de naam, aangenaam! Mijzelf in drie woorden: coffee lover, sport fanaat, en gek op gezonde voeding, maar ik kan ook met mate lekker ordinair genieten.


BEKIJK OOK DE DINER RECEPTEN


STAY CONNECTED

Volg mij ook op mijn social media accounts voor nog meer smakelijke foto's, te gekke win acties en leuke nieuwtjes!

+ INSTAGRAM

+ FACEBOOK