NOT SO HEALTHY

// HET GAAT OM DE BALANS // 


No Fairytales, je kent ze vast wel van de bieten, wortel en paprika chili wraps. Nu komen ze met wat nieuws, namelijk met hamburgerbollen en verwenbollen. Deze bollen zijn gemaakt met 33% groente en verkrijgbaar bij de Albert Heijn in 3 varianten:

Hartige tompouce met Boon Hollandse Nuggets en koriander hummus! Een ideale snack, voorgerecht of lunch. Het is maar net wanneer je er zin in hebt. Het ziet er in ieder geval feestelijk uit en het is daarnaast ook nog eens gemakkelijk te maken.

Deze focaccia's met Kalettes en geitenkaas zijn makkelijk te maken en leuk voor bij de soep of op de borrelplank. Waarschijnlijk zit je nu met de vraag: 'wat zijn Kalettes?' Dat begrijp ik! Een combinatie van een jonge, knapperige boerenkool gemixt met de hartige smaak van een spruitje, dat zijn kalettes! Serveer met je favoriete dip en genieten...

Met Sinterklaas mag je een beetje extra genieten toch? Nou dat vond ik ook! Vandaar deze 'not so healthy' Sinterklaas blondies met witte chocolade kruidnoten. En waarom deze ongezonde blondies prima in een gezonde levensstijl passen? Volgens het Voedingscentrum mag je drie keer per week iets 'groots' eten dat buiten de schijf van vijf valt. Deze...

Oké ik ben een groot voorstander van gezonde recepten, maar ik vind de balans zeker net zo belangrijk. Vandaar dat je zo af en toe ook een ongezond recept tegenkomt op mijn blog.

Koude yoghurt met warme vruchten en knapperige kruimels. Klinkt goed toch? En dat is het ook! Een makkelijk te maken ontbijt en eens wat anders dan die stapel pannenkoeken of een croissantje van de bakker. Niet zo dol op bramen? Dan vervang je deze toch gewoon door ander fruit!

Oreo brownies

28-08-2018

Ik merk vaak dat ik het over de balans heb, maar tot nu toe heb ik bijna alleen maar gezonde recepten op mijn blog staan. Toch vind ik het heel erg belangrijk om zo af en toe te genieten van iets 'ongezonds'. Ik merk dat gezond eten bij steeds meer mensen een obsessie wordt en ze het liefst dan...

Mijn zus en ik zijn dol op nacho's en die bestellen we dan ook vaak op een terras. De ene keer zijn ze super lekker en de andere keer vallen ze heel erg tegen. Zelf maken is natuurlijk ook gewoon een optie en dat deed Daniëlle van Needforfood.nl ! Vanaf nu af aan is zij mijn gastblogger en gaat...

WIE IS FOODLIES?

Hi en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Wie ik ben? Lisa is de naam, aangenaam! Mijzelf in drie woorden: coffee lover, sport fanaat, en gek op gezonde voeding, maar ik kan ook met mate lekker ordinair genieten.

BEKIJK OOK HET FAVORIETE RECEPT VAN...


STAY CONNECTED

Volg mij ook op mijn social media accounts voor nog meer smakelijke foto's, te gekke win acties en leuke nieuwtjes!