NOT SO HEALTHY

// HET GAAT OM DE BALANS // 


No Fairytales, je kent ze vast wel van de bieten, wortel en paprika chili wraps. Nu komen ze met wat nieuws, namelijk met hamburgerbollen en verwenbollen. Deze bollen zijn gemaakt met 33% groente en verkrijgbaar bij de Albert Heijn in 3 varianten:

Hartige tompouce met Boon Hollandse Nuggets en koriander hummus! Een ideale snack, voorgerecht of lunch. Het is maar net wanneer je er zin in hebt. Het ziet er in ieder geval feestelijk uit en het is daarnaast ook nog eens gemakkelijk te maken.

Deze focaccia's met Kalettes en geitenkaas zijn makkelijk te maken en leuk voor bij de soep of op de borrelplank. Waarschijnlijk zit je nu met de vraag: 'wat zijn Kalettes?' Dat begrijp ik! Een combinatie van een jonge, knapperige boerenkool gemixt met de hartige smaak van een spruitje, dat zijn kalettes! Serveer met je favoriete dip en genieten...

WIE IS FOODLIES?

Hi en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Wie ik ben? Lisa is de naam, aangenaam! Mijzelf in drie woorden: coffee lover, sport fanaat, en gek op gezonde voeding, maar ik kan ook met mate lekker ordinair genieten.

BEKIJK OOK HET FAVORIETE RECEPT VAN...


STAY CONNECTED

Volg mij ook op mijn social media accounts voor nog meer smakelijke foto's, te gekke win acties en leuke nieuwtjes!