NOT SO HEALTHY

// Omdat een gezonde levensstijl niet alleen maar draait om gezond eten, maar ook om de balans //

Koude yoghurt met warme vruchten en knapperige kruimels. Klinkt goed toch? En dat is het ook! Een makkelijk te maken ontbijt en eens wat anders dan die stapel pannenkoeken of een croissantje van de bakker. Niet zo dol op bramen? Dan vervang je deze toch gewoon door ander fruit!

Oreo brownies

28-08-2018

Ik merk vaak dat ik het over de balans heb, maar tot nu toe heb ik bijna alleen maar gezonde recepten op mijn blog staan. Toch vind ik het heel erg belangrijk om zo af en toe te genieten van iets 'ongezonds'. Ik merk dat gezond eten bij steeds meer mensen een obsessie wordt en ze het liefst dan...

Mijn zus en ik zijn dol op nacho's en die bestellen we dan ook vaak op een terras. De ene keer zijn ze super lekker en de andere keer vallen ze heel erg tegen. Zelf maken is natuurlijk ook gewoon een optie en dat deed Daniëlle van Needforfood.nl ! Vanaf nu af aan is zij mijn gastblogger en gaat...