ONTBIJT

Celebrate the day! Dit doe je met een goed ontbijt in de ochtend. Ben jij zo'n chaoot die nog even snel onderweg moet ontbijten of een echte ontbijt lover en maak je een feestje van je ontbijt, voor ieder is wel een verantwoord en smakelijk recept te vinden. Zoet of hartig, het kan allemaal! 

Als de zon weer begint te schijnen en het weer wat warmer wordt, vervang ik mijn warme havermout vaak voor overnight oats.

Er zijn duizenden recepten te vinden voor bananenbroden, maar de basis van dit bananenbrood blijft mijn favoriet en maak ik daarom ook 9 van de 10 keer. De ene keer doe ik er wat noten doorheen en de andere keer wat blauwbessen het is maar net waar ik zin in heb. Dit keer maakte ik het bananenbrood met blauwe...

Van Den Eelder kreeg ik heel wat zuivel om te testen en wat doe ik daar het liefste mee? Juist, bakken natuurlijk!

Pannenkoeken, ik maak ze niet vaak. Normaal gesproken vind ik het namelijk veel werk en heb ik daar in de ochtend of in de middag weinig tijd voor. Maar gelukkig had ik laatst een uurtje over en wat ging ik doen? Ik bakte een hele stapel pannenkoeken en liet ze afkoelen om ze vervolgens in de diepvries te bewaren....

Pumpkin oats

02-05-2018

Het is misschien dan al wel lente, maar deze warme pompoen havermout gaat er bij mij nog altijd al te graag in.


WIE IS FOODLIES?

Hi en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Wie ik ben? Lisa is de naam, aangenaam! Mijzelf in drie woorden: coffee lover, sport fanaat, en gek op gezonde voeding, maar ik kan ook met mate lekker ordinair genieten.


BEKIJK OOK DE LUNCH RECEPTEN


STAY CONNECTED

Volg mij ook op mijn social media accounts voor nog meer smakelijke foto's, te gekke win acties en leuke nieuwtjes!

+ INSTAGRAM

+ FACEBOOK