ONTBIJT

Celebrate the day! Dit doe je met een goed ontbijt in de ochtend. Ben jij zo'n chaoot die nog even snel onderweg moet ontbijten of een echte ontbijt lover en maak je een feestje van je ontbijt, voor ieder is wel een verantwoord en smakelijk recept te vinden. Zoet of hartig, het kan allemaal! 

Pannenkoeken, ik maak ze niet vaak. Normaal gesproken vind ik het namelijk veel werk en heb ik daar in de ochtend of in de middag weinig tijd voor. Maar gelukkig had ik laatst een uurtje over en wat ging ik doen? Ik bakte een hele stapel pannenkoeken en liet ze afkoelen om ze vervolgens in de diepvries te bewaren....

In samenwerking met Hero maakte ik deze ontbijtwafels, want wat is er nou een beter begin van de dag dan wafels? Wafels hoeven namelijk helemaal niet zo ongezond te zijn en kunnen dus prima als ontbijt in een gezonde levensstijl. Ze zijn namelijk erg voedzaam, omdat de basis van havermout gemaakt is.

Pumpkin oats

07-06-2018

Het is misschien dan al wel lente, maar deze warme pompoen havermout gaat er bij mij nog altijd al te graag in.

Als de zon weer begint te schijnen en het weer wat warmer wordt, vervang ik mijn warme havermout vaak voor overnight oats.


WIE IS FOODLIES?

Hi en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Wie ik ben? Lisa is de naam, aangenaam! Mijzelf in drie woorden: coffee lover, sport fanaat, en gek op gezonde voeding, maar ik kan ook met mate lekker ordinair genieten.


BEKIJK OOK DE LUNCH RECEPTEN


STAY CONNECTED

Volg mij ook op mijn social media accounts voor nog meer smakelijke foto's, te gekke win acties en leuke nieuwtjes!

+ INSTAGRAM

+ FACEBOOK