Hi allemaal,

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik zou mijzelf eerst eens even voorstellen. Ik ben Lisa, 19 jaar en eigenaresse van FoodLies een foodblog vol met gezonde recepten en af en toe iets minder gezonde recepten, want het gaat tenslotte om de balans! Zelf ben ik dol op uiteten gaan, fotograferen, reizen, nieuwe hotspots ontdekken, sporten en shoppen! Mijn passie ligt bij voeding en een gezonde levensstijl en dat is dan ook de reden dat ik de opleiding Voeding en Diëtetiek volg!

Gezond eten moet makkelijk en lekker zijn en vooral geen opgaven! Volhouden is het belangrijkst. Om je zelf af en toe iets ongezonds te gunnen en voor het grootste gedeelte gezond te eten, wordt dit al een stuk makkelijk! Want waarom zou je je zelf een blokje chocolade of af en toe een bakje patat verbieden? De kans is aanwezig dat je een gezonde levensstijl dan minder lang vol houdt!

Op mijn blog deel ik daarom vooral gezonde recepten met jullie, maar af en toe ook wat minder gezonde recepten. Ook geef ik jullie tips en schrijf ik over voeding & reviews om jullie te inspireren, te motiveren en jullie natuurlijk te helpen naar een gezondere levensstijl! Ook ga ik bij verschillende hotspots langs en schrijf ik hier uitgebreid over, zodat jij weet waar je terecht kunt als je eens een 'gezond' hapje wilt eten buiten de deur.

Mocht je vragen hebben of graag met mij willen samenwerken? Neem dan vooral contact met mij op via mijn contact pagina of klik hier.

Daarnaast plaats ik ook regelmatig wat op Instagram, waar ik jullie dagelijks op de hoogte probeer te houden. Voor degene die geen Instagram hebben of wel, ik ben ook actief op Facebook!

Liefs,

Lisa

P.s. er kunnen wel eens wat spelfoutjes in mijn artikelen staan. Ik vind het super tof om te schrijven, maar helaas ben ik daar niet altijd even goed in! Maar hé we hebben allemaal toch wel iets waar we wat minder goed in zijn? Niemand is perfect!