RECEPTEN

Gezond eten kan ook erg lekker zijn en dat wil ik je graag laten zien met deze recepten. Zo af en toe komt er ook eens een wat ongezonder recept online, want dat moet af en toe ook gewoon kunnen. Zoek de balans en geniet!


ONTBIJT

Maak een feestje van elke ochtend en begin de dag goed! Of je nou weinig tijd hebt of veel tijd, voor iedereen is er wel een verantwoord en lekker recept te vinden. Of je nou zin hebt in hartig of zoet je vindt het allemaal! 


DINER

Een lekkere en gezonde maaltijd hoeft niet altijd zo moeilijk te zijn. Bij een gezonde avondmaaltijd hoort minimaal 150 gram groente en niet meer dan 100 gram vlees of vis. Houd hier rekening mee bij het maken van je maaltijd! Zo zit je altijd goed. Gebruik niet te veel kant en klare producten. Deze producten bevatten vaak namelijk veel zout en suikers.


SNACKS

Een gezonde vullende snack is belangrijk om snaaien te voorkomen. Ook is het belangrijk om de dag goed mee vol te houden. Helaas bevatten veel koekjes, cakes en andere snacks veel suiker of zout. Daarom maak ik mijn snacks vaak zelf. Want wat is er nou lekkerder dan een plak zelf gemaakte gezonde cake? Maar vergeet af en toe ook niet te genieten van een 'ongezonde' stuk taart. 


DRINKS

Een warme kop thee in de winterdagen of een koud verfrissend glas ijskoffie in de zomerdagen! Veel vruchtensappen en andere drankjes bevatten veel suiker. Maak daarom je sapje of ijsthee zelf. Het smaakt ook nog eens heerlijk!