SNACKS

CAKES // KOEKEN // TAARTEN // HARTIG EN MEER


Ik heb heel leuk nieuws, want de komende tijd gaat Yara van @homeofafoodie maandelijks een recept delen op FoodLies.nl. Ze zeggen doen waar je goed in bent en uitbesteden waar een ander beter in is en dat is eigenlijk helemaal waar. Ik kan bakken, maar ik weet dat Yara dat vele malen beter kan.

Een gezondere taart bakken hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Bak bijvoorbeeld eens deze kwark taart met appel en roodfruit. Het heeft de structuur van een cake, maar het beslag is gebakken in een taartvorm.

De smaak van pure chocolade, de smeuïge structuur en een heerlijke bite: deze feel good brownie heeft het allemaal. Wat als ik zeg dat deze ook nog eens gezond is, dan krijg je toch spontaan zin om de keuken in te duiken.

Yay, it's party time! Vandaag bestaat FoodLies namelijk alweer 3 jaar. Wat gaat de tijd toch snel en wat is er veel gebeurd in de afgelopen jaren. Wauw, dit had ik alleen maar durven dromen drie jaar geleden. Jullie inspireren maakt mij een gelukkig mens. Iedere dag voor ik mijn werk met passie uit.

Blondies zijn eigenlijk brownies, maar dan gemaakt van witte chocolade. Oké ik mag dit dan officieel geen blondies noemen, aangezien ik geen chocolade heb gebruikt in dit recept, (zou misschien wel heel lekker zijn, dus ik zeg probeer het vooral) maar ik heb ze wel in een brownie vorm gebakken en ze zijn licht van kleur vandaar dat ik...

Een vegetarische borrelplank, met onder andere de Kwekkeboom Oven & Airfryer VEGA bitterballen. Met deze borrelplank wil ik je laten zien dat je heel goed vegetarisch kunt borrelen en je het vlees dus echt niet mis.

Onlangs ontving ik het nieuwe kookboek van Lekker en Simpel, genaamd Elke dag, Lekker en Simpel. Jaarlijks een nieuw kookboek uitgeven is een vaste prik geworden voor Sofie en Jorrit. Het is een nieuwe uitgave van hun allereerste kookboek en ik mocht ermee aan de slag gaan. Ik maakte de havermout muffins met blauwe bes. Ideaal als ontbijt of...

Ijs ik ben er dol op en al helemaal in combinatie met een warm gerecht. Vandaar dat ik deze gezondere galette maakte met appel en Cinnamon cookie dough ijs van Melt Ice cream. Een galette is eigenlijk te vergelijke met een grote, ronde en open appelflap. Ik ben dol op de combinatie appel en kaneel! Deze viel daarom ook erg goed in de smaak....


WIE IS FOODLIES?

Hi en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Wie ik ben? Lisa is de naam, aangenaam! Mijzelf in drie woorden: coffee lover, sport fanaat, en gek op gezonde voeding, maar ik kan ook met mate lekker ordinair genieten.


INSPIRATIE


STAY CONNECTED

Volg mij ook op mijn social media accounts voor nog meer smakelijke foto's, te gekke win acties en leuke nieuwtjes!

+ INSTAGRAM

+ FACEBOOK