SNACKS

CAKES // KOEKEN // TAARTEN // HARTIG EN MEER

Er zijn duizenden recepten te vinden voor bananenbroden, maar de basis van dit bananenbrood blijft mijn favoriet en maak ik daarom ook 9 van de 10 keer. De ene keer doe ik er wat noten doorheen en de andere keer wat blauwbessen het is maar net waar ik zin in heb. Dit keer maakte ik het bananenbrood met de...

Bananenbrood, mijn favoriete ontbijt & snack voor on the go! Vaak bak ik één keer in de week een bananenbrood zodat ik de hele week voorzien ben.

De eerste pepernoten liggen alweer in de winkel en daar hoort toch altijd speculaas bij, vind ik tenminste! Stiekem vind ik de gevulde speculaaskoeken vers van de bakker wel heel erg lekker. Daarom maakte ik dit keer luchtige koeken met een vleugje speculaas en wat amandelschaafsel. Ideaal als tussendoortje en lekker luchtig! En een stuk gezonder...

Kant en klare bakmixen, daar kies ik niet vaak voor. Ik zeg niet dat ik nooit een cake bak uit een pakje, want soms vind ik dat best wel lekker, maar vaak maak ik hem zelf.

Weer een appeltaart recept, maar dat krijg je wanneer je dol bent op appeltaart. Dit keer maakte ik mini appelkruimel taartjes.

Mensen die mij goed kenen, weten dat appeltaart mijn favoriete taart is. Of het nou een gezonde of ongezonde versie is, voor mij maakt het helemaal niks uit!


WIE IS FOODLIES?

Hi en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Wie ik ben? Lisa is de naam, aangenaam! Mijzelf in drie woorden: coffee lover, sport fanaat, en gek op gezonde voeding, maar ik kan ook met mate lekker ordinair genieten.


INSPIRATIE


STAY CONNECTED

Volg mij ook op mijn social media accounts voor nog meer smakelijke foto's, te gekke win acties en leuke nieuwtjes!

+ INSTAGRAM

+ FACEBOOK